ANTERIOR TANCAR  

 

ANTERIOR TANCAR SEGÜIENT

 

ANTERIOR TANCAR SEGÜIENT

 

TANCAR
SEGÜENT

 

 

Construïdes en 3,2 hectàrees de terreny, les instal·lacions de PISTES ZONA MANRESA presenten diverses zones per practicar la conducció de diferents tipus de vehicles.
A través de diferents traçats i circuits preparats per a cada modalitat de vehicle: camió, turisme i motocicleta, s’ofereix la possibilitat de practicar la conducció i les proves pràctiques que determina la DGT per cada modalitat de carnet, així com cursos específics de conducció: conducció evasiva, sobre gel, etc.
D’acord a la normativa vigent i a través de la pròpia DGT  els exàmens oficials per a l’obtenció de qualsevol carnet de conduir de la província de Barcelona fins a un radi de 50 Km es porten a terme a les instal·lacions de PISTES ZONA MANRESA.
La seva excel·lent ubicació permet una immillorable accessibilitat des de qualsevol xarxa de comunicació de les comarques de la Catalunya Central.
Les instal·lacions disposen també de serveis d’aparcament i pupil·latge de vehicles pesats, taller de reparació, sala d’actes i sala de formació,  bar - restaurant, oficina, local social i zona de pràctica d’extinció d’incendis.